Als je een aanbouw wilt laten maken dan is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn. Hoeveel meters kun je jouw woonkamer of keuken groter gaan maken? En zijn er mogelijkheden aan de zijkant van je huis? En hoe kun je dit ook realiseren? En wat zijn de kosten van de mogelijkheden? Vraag waar je over nadenkt als je graag een aanbouw wilt hebben en krijgen.

Een mooie aanbouw!

Het doel is natuurlijk om je huis groter te maken en ook mooier. Je wilt graag meer woonplezier krijgen door een mooie aanbouw te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden om een goede aanbouw te realiseren. Door vooraf de mogelijkheden te verkennen kun je kiezen voor een aanbouw waar jij volop van kunt genieten. Ook wil je natuurlijk de juiste balans krijgen tussen het maximale genot en de kosten. Hierom is het slim om samen met een vakman de mogelijkheden te bespreken en een indicatie van de kosten te krijgen. Vraag daarom bij meerdere professionals een offerte op.

De keuken of de woonkamer groter maken?

Natuurlijk kunnen teveel mogelijkheden het ook moeilijk voor je maken. Je kunt zowel in de keuken als in de woonkamer misschien meerdere mogelijkheden hebben. Qua kosten kunnen beide opties dicht bij elkaar zitten. Het is dan belangrijk om te kijken waar je uiteindelijk het beste voor kunt kiezen. Je kunt dan naar de kosten gaan kijken, maar uiteindelijk ook naar welke aanbouw de meeste waarde toevoegt aan de woning.

Wat kost een aanbouw?

Er zijn vele soorten aanbouwen waar je voor kunt kiezen. Ook de wensen van de afwerking zijn natuurlijk van groot belang om de kosten van een aanbouw te kunnen bepalen. Niet alleen de kosten van de materialen, maar ook de kosten van bijvoorbeeld wel of geen bouwvergunning zijn dan bepalend voor de kosten. Het beste is om voor jouw aanbouw een offerte op te vragen. En beslis daarna wat voor jou goed is. Ga naar pagina vrijblijvend advies.

Bekijk deze aanbouw pagina’s:

> Aanbouw
> Garantieregeling
> Kosten
> Aanbouw vergunning
> Bouwtekening
> Advies