Als je een aanbouw wilt laten maken dan is het natuurlijk goed om te weten of er ook garanties zijn bij het laten maken van die aanbouw. Een garantieregeling kan je geruststellen dat alles goed zal komen. Wat mag je echter verwachten qua garanties? En hoe weet je of de aannemer welke de aanbouw gaat maken hier ook aan kan voldoen?

Een garantieregeling en garantiefondsen

Het is goed om te kijken of de aannemer welke de aanbouw gaat maken ook is aangesloten bij keurmerken en bij garantiefondsen. Als de aannemer of het bouwbedrijf is aangesloten bij een garantiefonds dan weet je dat jouw aanbouw er zal komen. Als het bouwbedrijf bijvoorbeeld failliet zal gaan dan weet je dat het garantiefonds zal bijspringen om de aanbouw af te maken. Je geld is veilig en het afmaken van je aanbouw is gegarandeerd.

Ook is het goed om te kijken of de aannemer of het bouwbedrijf is aangesloten bij verschillende keurmerken. Dit garandeert namelijk kwaliteit van de aanbouw. Je weet dat het geen aannemer is welke net komt kijken of die tijdens de bouw ontdekt hoe het allemaal moet gaan worden. En dat is natuurlijk een garantie voor succes.

Kost een garantieregeling meer?

Kwaliteit is vaak qua prijs wat duurder dan mindere kwaliteit. Het is eigenlijk erg logisch. Je kunt natuurlijk kiezen voor een aanbouw zonder garantieregeling. De kans dat de kwaliteit dan minder is, is natuurlijk een stuk hoger. Vooral de zekerheid van een hogere kwaliteit is natuurlijk een fijn gevoel. Iets meer geld investeren zal je uiteindelijk een beter gevoel geven en de garantie van een kwalitatief hoogwaardige aanbouw.

Wat kost een aanbouw?

Er zijn vele soorten aanbouwen waar je voor kunt kiezen. Ook de wensen van de afwerking zijn natuurlijk van groot belang om de kosten van een aanbouw te kunnen bepalen. Niet alleen de kosten van de materialen, maar ook de kosten van bijvoorbeeld wel of geen bouwvergunning zijn dan bepalend voor de kosten. Het beste is om voor jouw aanbouw een offerte op te vragen. En beslis daarna wat voor jou goed is. Ga naar pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook deze aanbouw pagina’s:

> Aanbouw
> Kosten
> Mogelijkheden
> Vergunning
> Bouwtekening
> Advies